Alegerea unui web hosting de calitate

Odata ce ati intrat in business-ul din mediul online, creendu-va propria afacere, sau administrand blogurile dumneavoastra personale, trebuie sa tineti cont de un lucru esential, acela ca dupa ce achizitionati un domeniu web, trebuie sa cumparati si o gazduire web.

Daca domeniul web il puteti lua de la orice firma care se ocupa cu asa ceva, la hosting putem spune ca nu e acelasi lucru, asta pentru ca multe din firme de web hosting nu ofera seriozitate si calitate.

 

Puteti avea ‘norocul’ sa achizitionati un plan de gazduire la un pret modic, si ca surpriza, el sa pice din ora in ora, sau chiar mai rau, sa cada odata pentru totdeauna, fara a va mai putea recupera bazele de date si datele stocate pe ftp.

In tara noastra, din propria experienta va spun, sunt sute de firme de apartament care ofera aceste servicii, fara insa a pune accent pe calitate si stabilitate, ceea ce are nevoie un client.

Revin prin cele spuse, si am sa va recomand o firma de web hosting, care iti pune la dispozitie de la stabilitatea pachetului de gazduire pana la asistenta 24/24, asistenta asigurata de profesionisti. Gazduire.ro este una dintre cele mai vechi firme de profil de pe piata, asigurand servicii de hosting pentru firme si branduri mari din Romania. Credeti ca acele firme au apelat la serviciile lor, doar ca sa apeleze? Nu! Calitatea, stabilitatea si asistenta oferita de cei de la gazduire.ro ii propulseaza printre primele firme de servicii web.

gazduire-ro

Pe langa faptul ca ei ofera servicii de hosting de inalta calitate, prin faptul ca puteti achizitiona pachete de hosting resseler, vps sau chiar servere dedicate, gazduire.ro mai vinde si domenii web, incluzand toate extensiile existente.

Daca v-ati hotarat in vederea achizitionarii unui plan sau achizitionarea unui domeniu web, v-am lasat mai jos datele de contact al celor de la gazduire.ro:

 

Telefon: 0374.18.78.99

Fax: 021.209.53.25

Email: oferte@gazduire.ro

Ii puteti gasii si pe retelele de socializare la: https://www.facebook.com/Gazduireweb.ro/

Posted in Articole, September 23rd, 2016 | admin

Comments are closed.

 • Inscriere in 120 romanesti

  Inscriere in 120 directoare romanesti

  Inscrierea va avea loc MANUAL.

  Raport zilnic pe mail.

  Creare adresa de mail + confirmari .

  Inscriere cu peste 10 descrieri/ 10 title-uri .

  Durata inscrierii : variata, in functie de ratie.

  Inscrierea se va face 7 zile din 7.

  Pret 6 euro. (PayPal / Transfer Bancar)

 • Inscriere in 120 straine

  Inscriere in 120 directoare straine

  Inscrierea va avea loc MANUAL.

  Raport zilnic pe mail.

  Creare adresa de mail + confirmari .

  Inscriere cu peste 10 descrieri/ 10 title-uri .

  Durata inscrierii : variata, in functie de ratie.

  Inscrierea se va face 7 zile din 7.

  Pret 8 euro. (PayPal / Transfer Bancar)

PromoSeo.net ofera servicii de optimizare, inscriere in directoare romanesti si straine, creare de bloguri pe care sunt postate articole, vinde linkuri pe o retea de siteuri cu ip unic, bine pusa la punct, dar si recmala de tip bannere. Totodata va ajutam sa va extindeti afacerea pe reteaua de socializare facebook, aducand fani, care pot fi potentiali clienti! Avem un portofoliu mare, si oferim aceste servicii inca din 2011, iar clientii va pot certifica asta. Apeleaza cu incredere la noi.
Recomandam: folie auto