Casti de copiat – intrebari si raspunsuri

Castile de copiat sunt din ce in ce mai cautate de absolventii de liceu care spera ca astfel vor putea trece de examenul maturitatii, veritabila sursa de stres pentru multi. Nu doar absolventii de liceu apeleaza la casti de copiat ci si studentii, coplesiti de numarul de pagini de parcurs in sesiune sau, dupa caz, de numarul de restante.

Iata principalele intrebari pe care si le pun acestia inainte de a achizitiona o casca de copiat. Sunt sistemele de copiat usor de detectat? Nici castile de copiat, nici sistemele nu sunt usor de detectat. Din punct de vedere tehnic, tehnologia Bluetooth este imposibil de detectat. In ceea ce priveste castile, acestea sunt imposibil de detectat deoarece vin in dimensiuni mici, au culoarea pielii si nu comunica cu detectoarele obisnuite.

Cu toate acestea, la cele mai importante examene, la admiteri la medicina, admiteri la INM, Barou si titularizari, cei din comisii vin cu aparate speciale de bruiere a acestor sisteme avansate de copiat. Astfel, pentru a garanta corectitudinea examenelor, uneori se implica si cei de la SRI pentru a asigura un perimetru adecvat.

Mai mult, cei care sunt prinsi sunt exmatriculati, putand ajunge chiar in zona penala cu infractiunea lor. Pentru majoritatea, casca de copiat reprezinta doar o metoda de a trisa un examen, nefiind destul de constienti, silitori si seriosi pentru a se apuca din timp de a invata, ajung pe ultima suta de metri si din disperare si lipsa de timp apeleaza la aceste sisteme de copiere.

Se poate auzi in exterior sunetul transmis de castile de copiat?

In ceea ce priveste microcastile de copiat cu vibratii, acest lucru este imposibil deoarece casca este asezata direct pe timpan.

In prinvinta microcastilor japoneze de copiat trebuie sa tii cont de volumul sistemului de copiat deoarece acesta nu trebuie lasat la maxim si trebuie neaparat testat inainte de un examen. Se pot observa in ureche microcastile de copiat? Exista cazuri in care castile de copiat au un capac negru, acesta fiind singurul caz in care casca de copiat poate fi observata. Sunt compatibile sistemele de copiat cu modelele Iphone? Da, sistemele de copiat sunt combatibile cu absolut orice tip de telefon dotat cu tehnologia Bluetooth.

Tagged with:
Posted in Articole
Facebook

Inscriere in directoare

Oferim serviciul de inscriere in directoare web romanesti de peste 5 ani. Avem o lista de peste 120 de directoare romanesti, online, pe care o actualizam in mod continuu. Pachetul este de 22 euro (PayPal, Transfer Bancar). Pentru directoare straine, contactati-ne.

Advertoriale
Va oferim articole cu link-uri in ele, pe o retea de siteuri de calitate, cu ip-uri unice. Articolele pot fi scrise de noi, sau de dvs, doar pentru publicare. Avem o gama larga de nise, printre care sanatate, divertisment, sport, administratie, culinar si chiar auto.