Inscriere in directoare

Serviciul de inscriere in directoare oferit de PROMOSEO.net, este unul dintre cele mai simple si ieftine moduri de a face afacerea sau website-ul tau auzit in mediul online. Pur si simplu este prima optiune pentru a promova afacerea ta pe internet, indiferent de cat de mica sau mare este.

Pentru o inscriere corecta, ea trebuie facuta manual, deoarece daca optati pentru softuri sau programe automate sau semi-automate, aveti toate sansele ca aceasta sa fie incorecta, si automat ca site-ul dumneavoastra sa nu fie aprobat si inscris in categoria corecta.

Prin acest serviciu de inscriere in directoare va puteti marii numarul de linkuri catre site-ul dumneavoastra, care este si de fapt un factor foarte important in listarea SERP.

 

Ce sunt directoarele web?

Directoarele web, caci despre ele vorbim, sunt siteuri structurate bine pe categorii si au ca obiectiv transmiterea de autoritate website-urilor inscrise in ele. Recomandam ca ritmul de inscriere sa fie unul cat mai natural, de maxim 5-6 directoare pe zi, insa aceasta depinde mult de fiecare proiect site in parte (in functie de vechime, daca a mai fost inscris s.a)

 

Despre pachetul de 121 directoare romanesti:

  • inscriere se face manual in toate cele 121 directoare;
  • directoarele web din lista sunt perfect functionale;
  • toate directoarele nu necesita link reciproc sau taxe suplimentare pentru listare;
  • variatie in linkuri, atat dofollow cat si nofollow
  • lista este publica aici;
  • pretul este de 22 euro (Paypal, Transfer Bancar)

Facebook

Inscriere in directoare

Oferim serviciul de inscriere in directoare web romanesti de peste 5 ani. Avem o lista de peste 120 de directoare romanesti, online, pe care o actualizam in mod continuu. Pachetul este de 22 euro (PayPal, Transfer Bancar). Pentru directoare straine, contactati-ne.

Advertoriale
Va oferim articole cu link-uri in ele, pe o retea de siteuri de calitate, cu ip-uri unice. Articolele pot fi scrise de noi, sau de dvs, doar pentru publicare. Avem o gama larga de nise, printre care sanatate, divertisment, sport, administratie, culinar si chiar auto.